کارخانه تولید لوازم آبیاری قطره ای درجه یک
کارخانه لوازم آبیاری قطره ای با کادری مجرب پک کامل تجهیزات آبیاری را به صورت اینترنتی و حضوری با بهترین کیفیت و کمترین قیمت تولید و روانه بازار میکند. آبیاری قطره ای به کلیه روش هایی اطلاق می شود که در آن آب به میزان کم و حدود ۱ تا ۱۰ لیتر در ساعت و به آرامی در نزدیک گیاه تخلیه شود. به همین دلیل این روش آبیاری به روش آبیاری با حجم کم معروف است.
کاربرد لوازم آبیاری قطره ای
امروزه به دلیل کاهش سطح آب های زیر زمینی کشورمان نیاز به یک سیستم آبیاری کنترل شده داریم که هم بازدهی محصولات بالایی داشته باشم و همچنین نیاز های اولیه مردم را تامین کنیم. آبیاری قطرهای روشی که در آن آب با فشار کم از روزنه یا وسیلهای به نام قطره چکان از شبکه خارج و به صورت قطراتی در پای گیاه ریخته میشود. گاهی این نوع آبیاری را آبیاری موضعی نیز مینامند. شبکهای که آب را در سراسر مزرعه توزیع مینماید به کمک قطره چکان و با فشار کم در روی زمین پاشیده میشود. از مشخصات این روش تحویل آب به گیاه با فشار کم در منطقه توسعه ریشهها، در سطح زمین (در زیر خاک) میباشد تا مساحت و عمق کوچکی از سطح خاک خیس شود.
در این روش آب، ممکن است مانند آبپاش ها از بالا پخش شود و یا آنکه مانند قطره چکان های سطحی مستقیما در خاک ریخته شود. در برخی از روش ها آب از زیر خاک وارد منطقه ریشه گیاه می شود، مانند قطره چکان های زیر سطحی. در آبیاری قطره ای، آب در یک سیستم لوله ای در مزرعه توزیع می شود و دستگاه یا وسیله مکانیکی که آب از آن به خارج گسیل و در اختیار گیاه قرار می گیرد خروجی یا قطره چکان نام دارد. خروج آب از قطره چکان می تواند به صورت قطره، حباب و یا یک جریان کوچک پیوسته باشد. حتی وسیله پخش ممکن است یک آب پاش بسیار کوچک باشد. قطره چکان ها طوری طراحی و ساخته شده اند که فشار آب را کاهش داده و به حدود ۲۰ تا ۲۰۰ کیلوپاسکال برسانند. روش آبیاری قطره ای یکی از روش های آبیاری تحت فشار محسوب می شود که در آن فشار آب بسیار پایین است.
چرا امروزه سیستم آبیاری قطره ای الزامیست؟
- کمبود آب
- وضعیت نامناسب آب و هوا
- پستی و بلندی زمین
- کیفیت نامطلوب آب
- عدم دسترسی به نیروی کارگر
انواع لوازم آبیاری قطره ای
- منبع آب
- ایستگاه کنترل مرکزی (شامل ایستگاه پمپاژ و ایستگاه فیلتراسیون) که خود ایستگاه پمپاژ شامل پمپ و متعلقات آن است.
- ایستگاه فیلتراسیون نیز از فیلتر سیکلون یا فیلتر شن (بسته به نوع منبع آب برداشتی، یکی از این دو نوع فیلتر استفاده میشود. فیلتر سیکلون یا هیدروسیکلون برای چاههای آب، و فیلتر شن برای استخرهای ذخیره آب میباشد)
- تانک کود
- فیلتر توری یا دیسکی (فیلتر دیسکی ذرات کوچکتری نسبت به فیلتر توری جذب مینماید)
- لوله اصلی
- لوله آبرسانی
- لولههای جانبی یا لولههای فرعی (لاترالها)
- قطرهچکان و اتصالات لازم
- پمپ آب